• CZK EUR USD
  • LOGIN Registrace

Doménové info - červen 2017

1. června 2017

Důležité informace k doménám, změnám cen a další novinky z doménového světa.

 

Zdražení domén .INFO od 1. července 2017

Od 1. července 2017 registr Afilias na základě smlouvy s ICANN zvyšuje ceny registrace a obnovy domén .INFO. Cena bude navýšena 30. 6. 2017 o cca 10 %. Pokud spravujete více domén, doporučujeme zavčasu prodloužit.

Nové TLD

Na webových stránkách Novékoncovky.cz informujeme o spouštění nových TLD.
V nejbližší době bude možné registrovat novou doménu černého kontinentu .AFRICA.

60% sleva na registraci domén .BLOG

Ve spolupráci s registrem Knock Knock, WHOIS There nabízíme výraznou slevu na registraci nových domén .blog. 60% sleva domény nyní za cenu 259 Kč ($10.90) místo standardních 690 Kč !
Více informací .BLOG.

Sleva na OBNOVU domén .TOP

Ve spolupráci s registrem dotTOP nově nabízíme nejenom slevu na registraci domén .top, ale současně i na obnovu (Renew). Až do konce roku lze prodloužit domény .top se slevou 35 %!

Sleva na registraci domén registru DONUTS

Ve spolupráci s registrem DONUTS nabízíme celkem 40 nových domén se slevou až 90 %.
Vyberte si: agency, bike, business, cafe, camp, center, city, coffee, company, cool, doctor, email, expert, fail, fitness, fyi, gold, golf, group, guru, life, ltd, mba, network, pizza, plus, restaurant, salon, services, show, style, taxi, team, today, tours, town, toys, world, wtf, zone.
Více informací a přehled slev.

Zdražení domén .TV od 1. září 2017

Registr Verisign, správce domény .TV, oznámil, že od 1. září 2017 bude navýšena cena registrace a obnovy domén .tv. Navýšení bude promítnuto do koncových cen 31. 8. o cca 12 %.

Změny cen domén .RO od 1. července 2017

Na základě plánovaných změn Rumunského registru budou od 1. července upraveny ceny registrace domén .ro. Cena za registraci bude snížena na 49 USD a cena za prodloužení bude navýšena z 5 USD na 29,90 USD. Změny budou provedeny dne 30. 6. 2017.

Změny cen registru Uniregistry

Od 8. září je ohlášeno zdražení několik nových doménových koncovek spravovaných registrem UNIREGISTRY. Jedná se o domény AUDIO, BLACKFRIDAY, DIET, FLOWERS, GUITARS, HIPHOP, HOSTING, JUEGOS a PROPERTY. Tyto domény budou výrazně zdraženy, původně registrované domén budou mít původní ceny s mírnou úpravou. A dále o domény LINK, PICS, SEXY, TATTOO, CHRISTMAS, CLICK a HELP, které budou zdraženy včetně původních registrací. Podrobněji informuje o zdražení Uniregistry v našem článku

Změna měny domén .io, .sh, .ac

Správce domén .io, .sh, .ac od začátku roku změnil ceníkovou měnu z GBP na USD. Nyní jsme tyto změny promítli i do našich cen a uvedené doménu budou mít základní měnu v USD.

 

Společnost GRANSY spravuje      domén . Statistika domén >>

© 2014 - 2024 Gransy s.r.o. |  www.subreg.cz | Společnost Gransy je akreditovaným registrátorem organizace ICANN . Všechna práva vyhrazena.           subacc