• CZK EUR USD
  • LOGIN Registrace

Novinky

Předregistrace Nových gTLD

31. pro 2013

Stali jsme se akreditovaným registrátorem několika registrů nových gTLD. Nyní můžete v rozhraní zadat objednávku prvních domén:

.academy
.bike
.builders
.cab
.camera
.careers
.center
.clothing
.company
.computer
.construction
.contractors
.diamonds
.directory
.domains
.email
.enterprises
.equipment
.estate
.gallery
.graphics
.guru
.holdings
.kitchen
.land
.lighting
.limo
.management
.photography
.photos
.plumbing
.recipes
.shoes
.singles
.solutions
.support
.systems
.technology
.tips
.today
.training
.ventures
.voyage

Změny v autorizacích transferů gTLD

13. lis 2013

Vážení klienti, dle pravidel společnosti ICANN jsme zavedli autorizační emaily k příchozím i odchozím transferům generických domén (tj, .com, .net, .org, .info, .biz, .pro, .tel, .name).

Při zadání příchozího transferu je z naší strany odeslán email držiteli a administračnímu kontaktu domény. Alespoň jeden z autorizačních emailů musí být potvrzen, jinak se transfer v registru nezahájí. Autorizační emaily mají platnost 14 dnů.

Při přijetí notifikace o odchozím transferu je z naší strany odeslán email držiteli a administračnímu kontaktu domény o zahájení tohoto transferu. Na odkazu v autorizačním emailu lze transfer povolit, nebo zamítnout - což vyvolá okamžitou reakci v registru na potvrzení nebo zamítnutí transferu. Pokud ani jeden z kontaktů nevyužije žádné volby, transfer bude po 5ti dnech automaticky proveden.

Emaily jsou zasílány plně v souladu s reseller nastavením, nebo whitelabel systemém. Emaily s naší (Subreg.CZ/Regtons.COM) hlavičkou a patičkou jsou zasílány pouze u klientů bez reseller smlouvy.

Změna některých bankovních účtů

6. úno 2013

Pro zkvalitnění dobíjení kreditu jsme pro Vás změnili původní doplňkové účty ČSOB za nové u FIO Banky!

Nový účet pro platby v CZK: 2800369008/2010
Nový účet pro platby v EUR: 2800369008/8330

Pro platby v CZK v rámci České republiky nadále primárně doporučujeme využít náš hlavní učet v Raiffeisenbank: 55005562/5500.

Pro mezinárodní platby v USD, GBP, CZK lze použít náš hlavní účet v Raiffeisenbank.

Pro mezinárodní platby v EUR lze použít náš účet v Tatrabance na Slovensku a nově i náš účet ve Volksbank v Německu!

Pro platby na Německý účet je nutné nás kontaktovat, ostatní platby jsou plně automatizované. Původní účty u ČSOB budou funkční do cca 1.5.2013, poté budou zrušeny a platby nebudou již akceptovány.

Společnost GRANSY spravuje      domén . Statistika domén >>

© 2014 - 2024 Gransy s.r.o. |  www.subreg.cz | Společnost Gransy je akreditovaným registrátorem organizace ICANN . Všechna práva vyhrazena.           subacc