• CZK EUR USD
  • LOGIN Registrace

Novinky

IDN .EU domény

10. pro 2009

Dnes dochází ke spuštění registrací IDN .EU domén, tj. domén s diakritikou, např: doména.eu. V souvislosti s touto novinkou dojde k několika úpravam na straně EURIDu a tím i v našem systému. Předregistrace které jsme pro Vás více než měsíc nabízeli budou ukončeny dnes v 5:00. Od 8:00 do 11:00 bude odstavený celý správce .EU domén EURID, nebude tedy možné provádět nové registrace ani správu existujících .EU domén. Od 11:00 do 13:00 nejpozději bude práce s .EU doménami pozastavena navíc i v rozhraní Subreg.CZ abychom dokázali lépe zajistit Vaše předregistrace. Poté by již registrace a správa .EU domén měla fungovat bez problému včetně podpory IDN domén. Za případné komplikace se předem omlouváme.

.AT domény v akci

10. pro 2009

Do 31.12.2009 nabízíme .AT domény ve výrazné akci a to za 75 Kč bez DPH v ceníku ORIG, 60 Kč bez DPH v ceníku Partner a 50 Kč bez DPH v ceníku TOPPartner. Cena je za registraci na jeden rok.

Nové alternativní koncovky

25. lis 2009

Naimplementovali jsme propojení s registrem CentralNIC jehož jsme akreditovaní registrátoři již několik měsíců. Jedná se o národní TLD .LA (Laos) a alternativní SLD - .BR.COM, .CN.COM, .EU.COM, .GB.COM, .GB.NET, .UK.COM, .UK.NET, .US.COM, .UY.COM, .HU.COM, .NO.COM, .QC.COM, .RU.COM, .SA.COM, .SE.COM, .SE.NET, .ZA.COM, .DE.COM, .JPN.COM, .AE.ORG, .KR.COM, .AR.COM. Tyto SLD se ve světě využívají jako alternativní koncovky národním doménám které mají různé restrikce, například pro .COM.SA (pouze pro firmy v Saudské Arabii) lze použít alternativu .SA.COM.

Nové koncovky střední Asie

23. lis 2009

Přidali jsme nové koncovky z oblasti střední Asie a to:

.KZ (Kazachstán) - Orig: 1333 Kč, Partner: 889 Kč, TOPPartner: 444 Kč,
.UZ (Uzbekistán) - Orig: 800 Kč, Partner: 533 Kč, TOPPartner: 320 Kč,
.KG (Kyrgystán) - Orig: 3094 Kč, Partner: 2062 Kč, TOPPartner: 1237 Kč,
.TJ (Tajikistán) - Orig: 1226 Kč, Partner: 1022 Kč, TOPPartner: 817 Kč. a
.TM (Turkmenistán) - Orig: 2200 Kč, Partner: 2058 Kč, TOPPartner: 1916 Kč.

Doménu .TM lze registrovat nejméně na období deseti let.
Uvedené ceny jsou na jeden rok a bez 19% DPH.

Automatické prodloužení domén

23. lis 2009

Dnes byla spuštěna možnost nastavit si automatické prodloužení domén, a to generických a většiny zahraničních TLD. V nejbližší době tuto funkci připravíme i pro CZ a SK domény.

Spuštěn informační portál o doménách

23. říj 2009

Právě dnes byl spuštěn informační portál o doménách, který naleznete na adrese info.Subreg.CZ. Můžete zde najít laické i odborné články o doménové problematice, rady, rozhovory a především aktuální novinky ze světa domén.

Předregistrace .EU IDN domén

23. říj 2009

10.12.2009 uvolňuje EURID registraci IDN .EU domén, tj. domén s podporou znaků s diakritikou a lokálních abeced. Vzhledem k tomu, že nebyla poskytnuta žádná předregistrace rozhodli jsme se tuto službu nabídnout klientům sami. Od dnešního dne lze tedy na Subreg.CZ provádět předregistrace .EU IDN domén. Domény budou zaregistrovány ihned po uvolnění pravidel. Pokud se registrace nezdaří bude klientům vrácen kredit v plné výši. Předregistrace je zpoplatněna částkou registrace .EU domény dle tarifu + 50,- bez DPH poplatek. Dále jsme upravili registrační formulář tak aby bylo možné registrovat IDN domény na podporovaných TLD (com,net,org,de,...) bez nutnosti konverze do PunyCode tvaru (xn--...).

Oprava chyb

14. říj 2009

Bylo opraveno několik chyb týkajících se registrace a správy kontaktů CZ-NIC. Dále byl opraven problém s diakritikou ve fakturačních údajích. Klienti, kteří mají údaje se špatnou diakritikou prosíme o opravu v editaci fakturačních údajů. Zároveň byla přidána nová možnost online editace měnitelných údajů majitele .EU domén přimo pod editací domény.

Subreg.CZ je akreditován

18. zář 2009

Společnost Gransy s.r.o. se stala během měsíců srpna a září akreditovaným registrátorem evropských domén .EU. Dále se jako jediná česká společnost stala akreditovaným registrátorem rakouských domén .AT, anglických domén .UK, domén třetí úrovně CentralNIC, .LA a .ST. K dnešnímu dni jsme rozšířili naše akreditace o belgické domény .BE. Díky tomu Vám můžeme nabídnout nejkvalitnější služby přímého registrátora, a tím i nižší roční poplatky za registrace a prodloužení těchto koncovek.

10.000 .CZ domén

25. srp 2009

O víkendu jsme dosáhli hranice 10.000 .CZ domén spravovaných registrátorem Gransy s.r.o. Celkově aktuálně spravujeme cca 15.000 doménových jmen v 80ti TLD z celého světa.

Akce .eu domén ukončena

1. srp 2009

K dnešnímu dni byla ukončena akce .eu domén na měsíc Červenec.

Nový bankovní účet pro klienty Slovenské Republiky

30. čec 2009

Od dnešního dne je možné provádět platbu v EUR na slovenský bankovní účet vedený v ČSOB SK, číslo účtu: 4008695167/7500. Konverze na CZK probíha při přijetí platby automaticky dle kurzu uvedeného u platebních údajů. Kurzy jsou aktualizovány káždý den dle kurzů ČNB.

10MB FTP k doméně zdarma

4. čec 2009

Pro Vaše mini WEB prezentace můžete nyní využít 10MB FTP prostoru k doméně zdarma se základní podporou PHP. Aktivace FTP účtu probíhá jedním kliknutím pod odkazem FTP v přehledu domén.

Parkování v systému 4W

3. čec 2009

Dnes jsme spustili službu Parkování domény. U každé domény můžete nastavit jeden ze dvou typů parkování a to: Klasická defaultní stránka Subreg.CZ, nebo parkovací systém 4W. V případě parkovacího systému 4W Vaše domény vydělávají na reklamách, ktere jsou na nich zobrazovány. V přehledu parkování můžete sledovat jednotlivé statistiky parkování. Každý měsíc Vám bude vydělaná částka připsána formou kreditu na Váš účet.

Akční cena registrace domény .EU

1. čec 2009

Od dnešního dne zlevňujeme dočasně registraci .EU domény. Základní cenu snižujeme z 200,- bez DPH na pouhých 99,- bez DPH, partnerskou cenu na 77,- bez DPH a TOPPartnerskou cenu na 65,- bez DPH. Akce platí do 31.7.2009

Prázdninová cena registrace .CZ domén

30. čen 2009

Od dnešního dne jsme pro Vás připravili prázdninovou cenu pro registraci .CZ domén. Klasicka cena pro registrace je 199,- bez DPH, cena pro Partnery je 197,- bez DPH a cena pro TOPPartnery je 195,- bez DPH. Ceny platí pouze pro nové registrace do 31.8.2009.

Trvalá úprava cen .SK domén

30. čen 2009

Od dnešního dne dochází k úpravě cen registrací a prodloužení .SK domén. Pro klasický ceník je cena 385,- bez DPH, pro Partnerský ceník je nová cena 375,- bez DPH. TOPPartnerského ceníku se změna netýká. Dalé dochází ke zlevnění speciální registrace .SK domén ze součastných 700,- bez DPH na nových 600,- bez DPH.

Registrace NSSetu a Editace CZ-NIC kontaktu

28. kvě 2009

Dnes byly dokončeny dlouho očekávané základní funkce, a to registrace CZ-NIC NSSetu a editace CZ-NIC kontaktu. U editace kontaktu je samozřejmě kromě základních údajů i možnost změnit skrývaní některých položek (podporovaných ze stranky CZ-NICu).

Přesměrování domén

25. kvě 2009

Dnes byla přidána možnost přesměrování domén. Je možné vybrat dvojí způsob přesměrování. "301" -> doména bude natvrdo přesměrovaná, nebo "proxy" -> na doméně se zobrazí obsah požadované stránky.

Subreg SMS API

24. kvě 2009

K dnešnímu dni jsme spustili testovací provoz služby Subreg SMS, využívající pro komunikaci s rozhraním jednoduché SMS zprávy. Více informací naleznete v rozhrani v sekci Subreg SMS Manual.

Registrace .TEL domén

24. bře 2009

Od dnešního dne lze registrovat nové generické domény .TEL. Roční registrační poplatek je 320 Kč bez DPH, 270 Kč bez DPH pro Partnery a 230 Kč bez DPH pro TOP Partnery. Doména .TEL není klasickou doménou, ale je formou "internetové vizitky". Více informací na http://nic.tel.

Změna plateb u speciálních registrací .CZ

13. bře 2009

K dnešnímu dni dochází ke změne plateb u speciálních registrací .CZ domén. Nyní jsou platby strhávany předem, již pri zadávání registrace. Při neúspěšné registraci je kredit vrácen v plné vyši. Změna se týká pouze nových registrací.

Platební brána

10. bře 2009

Dnes byla opravena platební brána pro příjem platebních karet, a je nyní možné opět navyšovat kredit pomocí dobítí kreditní kartou.

Ukončení akční ceny registrací .CZ domén

23. úno 2009

Dnes byla po více než měsíci ukončena speciální akční cena za registrace .CZ domén.

Akční ceny registrací .at, .jp a .info domén

16. úno 2009

Do konce února můžete registrovat za akční ceny domény .AT a .JP. Doménu .AT (Rakousko) pořídíte za 150 Kč (TOPartner), 200 Kč (Partner) a 300 Kč (Orig). Doménu .JP (Japonsko) za 950 Kč (TOPPartner), 1100 Kč (Partner) a 1150 Kč (Orig). Až do konce června můžete registrovat výhodně generickou doménu .INFO, a to za 120 Kč (TOPPartner), 135 Kč (Partner) a 150 Kč (Orig).

Hromadná změna .CZ domén

13. úno 2009

Byla přidána funkce hromadné změny .CZ domén. Formulář pro tuto změnu je automaticky aktivní po nastavení filtru na .CZ domény a jednoho aktuálního majitele. Změnu tedy nelze vyvolat v případě výběru domén s vícero majiteli. Hromadnou změnu lze použít pro změnu majitele domény a nastavení NSSetu. Změna neaktualizuje údaje administračních kontaktů.

Speciální registrace .SK domén

3. úno 2009

Dnes jsme oficiálně spustili speciální registrace .SK domén. Doména registrovaná tímto způsobem stoji 700,- bez DPH pro všechny tarify. Do speciální registrace lze zadávat všechny .SK domény ve stavu: DOM_DEL, DOM_HELD, DOM_DAKT a DOM_EXP. Ze zadaných registrací lze doménu smazat pouze pokud není stále ve stavu DOM_DEL. Při zadávání registrací platí stejné pravidlo, jako u .CZ domén, tj. kdo první příjde, ten registruje.

Nová funkce v přehledu domén

25. led 2009

Pro zvýšení přehlednosti v seznamu domén přibyla funkce filtru. Nyní je možné filtrovat domény nejen podle abecedy, ale i podle TLD. U .CZ domén ve správě REG-GRANSY je možné filtrovat domény i dle majitele a NSSetu. Taktéž je možné využít jednoduchého textového políčka pro vyhledání domény dle části textu. Zároveň je nově možné zapnout si zobrazování majitelů a NSSetů u .CZ domén přímo v seznamu.

Akční cena prodloužení .CZ ukončena

19. led 2009

K dnešnímu dni byla ukončena akce na prodloužení .cz domén. Akční cena za registraci stále zůstavá v platnost do odvolání.

Nové funkce

16. led 2009

Dnes byla do systému přidána nová funkce 'Hromadný transfer .CZ domén' kde stačí jednoduše vložit seznam domén + AUTH-ID k převodu. Dále byla přidána funkce 'Hromadné ověření domén' přes kterou je možné ověřit naráz několik desítek domén na různých koncovkách.

Snížení cen .CZ domén

16. led 2009

Od dnešního dne snižujeme trvale cenu za registraci/prodloužení .CZ domény. Nové ceny jsou 220 Kč pro koncové uživatele, 210 Kč pro Partnery a 200 Kč pro TOPPartnery. Zároveň jsme spustili speciální časově omezenou akci na registrace/prodloužení .CZ domén, a to: 195 Kč pro koncové uživatele, 175 Kč pro partnery a 150 Kč pro TOPPartnery. Cena prodloužení u domén ve správě jiných registrátorů se sjednocuje na 220 Kč. Z tohoto důvodu doporučujeme před prodloužením doménu převést pod naší správu.

Akreditace CZ-NIC

15. led 2009

Společnost Gransy s.r.o. provozující Subreg.CZ se stala registrátorem .cz domén. Běžné registrace a speciální registrace nyní již fungují přímo. Během dnešního dne bude dokončena změna i ostatních funkci využívajících stávajícího dodavatele spol. e-internet s.r.o.

Expirující .SK domény

5. led 2009

přidán seznam expirujících .SK domén na následujících 15 dní, který denně aktualizujeme.

Nové koncovky - Asie

4. led 2009

Ode dnešního dne je možné registrovat nové koncovky .hk - Hong Kong (od 1200 Kč), .jp - Japonsko (od 1100 Kč), .ae - Arabské Emiráty (od 1500 Kč), .co.nz, .net.nz, org.nz - Nový Zéland (od 700 Kč), .ph, .com.ph, net.ph, .org.ph - Filipíny (od 1200 Kč).

Změna provozovatele Subreg.CZ

3. led 2009

K dnešnímu dní dochazí ke změně provozovatele projektu Subreg.CZ a čísla bankovního účtu. Změna je z důvodu přechodu z fyzické osoby na právnickou formu společnosti. Novým provozovatelem je: Gransy s.r.o., Bořivojova 35, Praha 3 - Žižkov, 130 00, IČ: 28087755, DIČ: CZ28087755. Nové číslo účtu pro dobíjení kreditu: 55005562/5500.

Přijímáme PayPal !!

2. led 2009

Ode dnešního dne je možné dobíjet kredit i přes internetovou banku PayPal. Minimální částka k dobití je 1500 Kč, nebo 50€.

Akční cena registrace domény .CZ

2. led 2009

Do 1.3.2009 včetně, nabízíme registraci domény .CZ za zvýhodněnou akční cenu. Nové ceny jsou 220 Kč pro bežné uživatele, 205 Kč pro Partnery a 195 Kč pro TOP Partnery.

Nové koncovky

2. led 2009

Dnes byly do nabídky přidány nové koncovky: .LV (Lotyšsko), .LA (Laos), .LC, .CO.LC, .COM.LC, .NET.LC, .ORG.LC, L.LC, P.LC (Sv. Lucia), .CO.LS (Lesotho), .LU (Lucembursko) včetně zajištění povinného lokalního kontaktu administrátora a .LY, .COM.LY, .NET.LY, .ORG.LY (Libye).

Společnost GRANSY spravuje      domén . Statistika domén >>

© 2014 - 2024 Gransy s.r.o. |  www.subreg.cz | Společnost Gransy je akreditovaným registrátorem organizace ICANN . Všechna práva vyhrazena.           subacc