• CZK EUR USD
  • LOGIN Registrace

Novinky

Upozornění na změnu cen domény .NET

30. pro 2014

VeriSign, správce domén .COM a .NET oznámil, že od 1. února 2015 zdraží velkoobchodní cenu domény .NET. Toto zdražení bude od 1. února 2015 promítnuto i do našich koncových cen. Pro koncové zákazníky bude nová cena 9,99 USD (cena bez daně). Původní cena 9,38 USD.

Krásné Vánoce a šťastný Nový rok 2015

22. pro 2014

Všem přátelům a uživatelům našich služeb přejeme krásné Vánoce, mnoho štěstí,
zdraví a úspěchů v roce 2015.

Tým Gransy

Nový Zéland bude mít novou doménu .nz

16. zář 2014

Od 30. září bude možné registrovat domény .nz. Původních 15 oficiálních subdomén jako .co.nz a .org.nz bude dále možné registrovat.
Názvy, které nemají alternativu v některé z existujících subdomén, bude možné registrovat principem "kdo dříve přijde". Ochranná lhůta pro registraci stejných názvů, jako má některá subdoména, končí 30. března 2015.

Úprava registračního systému domény .EU

28. srp 2014

EURid, správce domény EU oznámil, že ve dnech 13. 9. do 15. 9. do 9:00 bude provádět nasazení nového registračního systému. Během této doby nebude možné registrovat nové domény EU a ani nebude možné provádět jakékoliv úpravy na doménách.

Zásadní změnou v novém systému bude nastavení datumu expirace na stejný den jako byla provedena registrace domény, jak je to běžné u většiny domén, např. i domény .cz. toto pravidlo bude platit pro všechny nově zaregistrované domény po 15. 9. Domény, které byly registrovány před tímto datem a nacházejí se aktuálně u registrátora Gransy, budou mít expiraci stále na konci měsíce registrace.

Výhodné ceny registrace BIZ domén

7. čec 2014

Internetová generická doména nejvyššího řádu .BIZ je vhodná pro využití obchodními společnostmi, ale doménu si může zaregistrovat kdokoliv bez omezení.
Správcem domény je společnost Neustar, Inc. a až do srpna jsou domény .BIZ nabízeny se zvýhodněním více než 25 % za cenu 6,99 USD (cca 140 Kč bez DPH).

Výhodné ceny registrace EU domén

4. čen 2014

Díky velkému zájmu o domény EU můžeme našim zákazníkům nabídnout výrazné slevy registrace domény EU až do konce roku 2014 nebo do odvolání. Registrace nové domény EU nyní 3,29 EUR (~90 Kč bez DPH).

SSL certifikáty RapidSSL

2. čen 2014

Díky novému kontraktu se společností Symantec můžeme našim zákazníkům nově nabídnout značkové SSL certifikáty za výrazně nižší cenu. Nyní populární RapidSSL certifikát jíž za 14,90 USD (~300 Kč bez DPH) na jeden rok.

Sleva na registrace nových domén .EU

1. dub 2014

Nabízíme akční cenu domén .EU za pouhých 2 € + DPH (cca 55 Kč). S výraznou slevou 65 % je možné nyní získat novou, stále populární evropskou doménu. Akce platí do 26. května. Objednávky hrazené na základě výzvy k úhradě musí být uhrazeny do 28. 5. 2014.

Spustili jsme informační web o nových TLD

22. led 2014

Bezmála 1400 nových doménových koncovek výrazně rozšiřujících doménový prostor na internetu nyní pěkně pohromadě naleznete na adrese novekoncovky.cz.

Webové stránky novekoncovky.cz obsahují kompletní seznam všech nových domén se základními informacemi. Návštěvník stránek si může domény filtrovat podle skupin nebo podle stavu schválení žádosti. Zároveň si může vybrané nové domény nezávazně a zdarma předregistrovat, v případě již schválených domén provést objednávku registrace.

Validace kontaktů pro generické domény

1. led 2014

Od 1. 1. 2014 jsme započali validaci kontaktů držitelů generických domén dle pravidel ICANN RAA2013. Jak validace bude fungovat?

1, Po registraci domény bude zaslán email držiteli domény s nutností potvrdit správnost registračních údajů. V případě, že držitel domény nepotvrdí tuto validaci do 15 dnů od registraci domény (domén) dojde k DEAKTIVACI DOMÉN do doby než validaci potvrdí.

2, Po změně držitele domény bude vyžadována standardní autorizace na emailu stávájícího i budoucího držitele. Tato autorizace bude mít validační účinek. Nedojde-li tedy ke správné autorizaci změny, nedojde ani ke změně držitele domény.

Validace kontaktů nebude probíhat po každé registraci, ale pouze v případě, že použitý kontakt nebyl validován v předchozích 3 měsících.

Společnost GRANSY spravuje      domén . Statistika domén >>

© 2014 - 2024 Gransy s.r.o. |  www.subreg.cz | Společnost Gransy je akreditovaným registrátorem organizace ICANN . Všechna práva vyhrazena.           subacc