• CZK EUR USD
  • LOGIN Registrace

Novinky

WORLD HOSTING

14. lis 2018

Gransy s.r.o. spouští v rámci svého doménového portálu Subreg.CZ novou službu World Hosting.

UPGRADOVALI JSME FREEHOSTING

12. lis 2018

To, že ke každé naší doméně nabízíme freehosting víte. Co možná nevíte je, že jsme tuto službu upgradovali tak aby byla v dnešní době konkurence schopná. K dispozici je PHP ve verzi 7.0 - (mysqli, gd, json, intl, geoip, curl, sqlite3, htaccess...) K hostingu je automaticky generován SSL certifikát (Let`s Encrypt) zdarma

ANYCASTDNS.CZ se v testu dnsperf.com vyšplhala na 19.pozici

30. zář 2018

V nezávislém testu poskytovatelů Anycast DNS - http://dnsperf.com jsme vyšplhali již na 19. pozici a za námi zůstali i některá velká jména jako Google nebo Verisign.

ICANN akreditace obnovena na dalších 5 let

8. zář 2018

Dnes uteklo 5 let od podepsani RAA2013, takze nastal cas obnovy. Vse splnujeme maximalne jak ICANN vyzaduje a tak byla nase ICANN akreditace uspesne prodlouzena o dalsich 5 let, tedy do roku 2023.

Sleva na registraci domén registru DONUTS

18. čec 2018

Ve spolupráci s registrem DONUTS máme ve slevě celkem 160 new gTLD se slevou až 90 %. Vyberte si tu svou. Více informací a přehled slev.

SPUSTILI JSME AUKCE EXPIROVANÝCH DOMÉN!

12. čec 2018

V roce 2014 jsme připravili expirační pravidla (ERRP) pro budoucí aukční systém expirovaných domén. Dnes je ten den, kdy jsme pro Vás konečně spustili doménové aukce expirovaných domén!

Doména .XYZ slaví své 4 narozeniny.

5. čen 2018

Až do konce června tak můžete získat doménu s koncovkou .XYZ na 2 roky za cenu 178 Kč bez DPH.

DNS APP - BETA

27. kvě 2018

Zajímá Vás, jestli máte správně nastavenou doménu v DNS, jestli má správně delegovány nameservery v nadřazené zóně, základní A, AAAA, MX záznamy a SOA ID nebo jak dlouho trvá překlad Vaší domény z různých koutů světa?

Spustili jsme Anycast DNS!

24. kvě 2018

Po dlouhých letech příprav a vývoje přicházíme s novinkou, která pomůže Vašim návštěvníkům napříč celým světem zlepšit přístup na Vaše domény.

Administrátorské účty jsou nyní dostupné všem!

17. kvě 2018

Možná jste si jí už všimli - vedle uživatelského nastavení se Vám v menu objevila nová možnost: Správa administrátorů.

Společnost Gransy se stala Gold partnerem prvního setkání Českých a Slovenských ISP - CSNOG

4. kvě 2018

Společnost Gransy se stala Gold partnerem prvního setkání Českých a Slovenských ISP, síťových administrátorů a fandů síťových technologií, které se koná ve dnech 11.–12. 6. v Brně. Připravili jsme pro Vás přednášku a navíc se můžete těšit na náš stánek, kde se s Vámi rádi pobavíme o doménách, ale i o tom jak řešíme vlastní síť AnyCast.

Do nabídky jsme zařadili novou top level doménu Keni .KE

19. led 2018

Od 19. ledna si každý může zaregistrovat domény přímo pod ccTLD .KE v Keni.

Registrace domény je bez restrikcí.

Společnost GRANSY spravuje      domén . Statistika domén >>

© 2014 - 2024 Gransy s.r.o. |  www.subreg.cz | Společnost Gransy je akreditovaným registrátorem organizace ICANN . Všechna práva vyhrazena.           subacc