• CZK EUR USD
  • LOGIN Registrace

Doménové info - duben 2017

15. dubna 2017

Informace k doménám, změnám cen a další novinky z doménového světa.

 

Nové TLD

Na webových stránkách Novékoncovky.cz informujeme o spouštění nových TLD.
V tomto měsíci se spouští registrace domén jako .fun (k registraci od 5. dubna), .baby (12. dubna), .eco (25. dubna). Od 10. května potom doména .art.

Akreditace domény .MX (Mexiko)

Společnost Gransy úspěšně prošla akreditačním procesem mexického registru a stali jsme se přímým registrátorem domény .MX. Registrace domény je možná jakoukoliv firmou nebo osobou.
Díky akreditaci jsme schopni nabídnout zákazníkům lepší ceny. Domény .mx a .com.mx jsou tak od poloviny dubna zlevněny o 20 %, resp. o 50 %. Do naší nabídky přibyly také nové domény net.mx a org.mx.

Sleva na registraci domén registru DONUTS

Ve spolupráci s registrem DONUTS nabízíme celkem 40 nových domén se slevou až 90 %.
Vyberte si: agency, bike, business, cafe, camp, center, city, coffee, company, cool, doctor, email, expert, fail, fitness, fyi, gold, golf, group, guru, life, ltd, mba, network, pizza, plus, restaurant, salon, services, show, style, taxi, team, today, tours, town, toys, world, wtf, zone.
Více informací a přehled slev.

Sleva cen domén .VIP

Díky akreditaci a spolupráci s registrem M+M máme nyní výrazně levnější doménu .VIP domén. Od dubna o 43 % levnější registrace, transfér i obnova domén!

Sleva cen domén .WHOSWHO

Registr domén .whoswho oznamuje výrazné snížení ceny domény. Změnu jsme promítli neprodleně do našich ceníků a nyní tyto domény můžete získat o téměř 70 % levněji!

Plošná sleva srbských domén 3. úrovně

Výrazně jsme zlevnili registrace i obnovu srbských domén .co.rs, .edu.rs, .org.rs a .in.rs. Naše srbská dceřiná společnost je akreditovaným registrátorem a díky tomu můžeme našim zákazníkům nabídnout nižší ceny.

Změny cen gTLD domén

Plánované změny cen domén:
Od 1. července zdražení domény INFO o cca 10 %.

 

Společnost GRANSY spravuje      domén . Statistika domén >>

© 2014 - 2024 Gransy s.r.o. |  www.subreg.cz | Společnost Gransy je akreditovaným registrátorem organizace ICANN . Všechna práva vyhrazena.           subacc