• CZK EUR USD
  • LOGIN Registrace

Novinky

Výplata z parkování domén

8. říj 2012

Vzhledem k přípravě nového parkování domén došlo bohužel k duplikaci dat od jedné parkovací společnosti při výplatě za měsíc září. Omlouváme se za komplikace, došlo nyní ke zpětnému dorovnání za parkování a následně novému vyplacení již správného parkingu.

Podpora DNSSEC pro .COM, .NET, .AT a .CO.UK

5. srp 2012

Spustili jsme podporu DNSSEC pro domény .COM, .NET, .AT a .CO.UK. Pro domény lze zadat jednotlivé DS záznamy, nebo využít správy DNS přes naše DNS servery. Dále jsme přidali správu KeySetu pro .EU domény a zjednodušili podepisování .EU domén přímo v editaci domény.

Prodeje domén AfterNIC DLS

6. čen 2012

Gransy s.r.o. se stala součástí sítě AfterNIC DLS, díky které Vám v první fázi přinášíme možnost nákupu více než 5,5 milionů domén. Novou sekci naleznete v menu Domény -> Domény na prodej. V nejbližší době spustíme i možnost prodeje generických domén skrze tuto sít a přineseme Vám tak několik miliónů potencionálních kupců. Součástí sítě jsou i registrátoři jako například GoDaddy, Enom, Name.com atd. Se spuštěním prodejů generických domén přes síť AfterNIC DLS pro Vás připravujeme i prodeje všech ostatních koncovek (.cz, .sk, …) přes rozhraní Subreg.CZ. Prodeje domén budou sloužit pro prodej za fixní cenu (kup teď).

44. ICANN Meeting v Praze

3. čen 2012

Gransy s.r.o. se stala sponzorem 44. ICANN Meetingu, který bude pořádán v Praze ve dnech 23. 6.–29. 6. 2012. Pokud Vás zajímá světové dění v oblasti domén, DNS, DNSSEC, nových TLD apod., přihlaste se na http://www.registration123.com/ICANN/PR44/. V rámci meetingu můžete také navštívit náš stánek Regtons, kde získáte více informací o našich reseller/registrar službách a zároveň se můžete seznámit s lidmi, kteří za Subreg.CZ (Regtons.COM) stojí.

Změna cen speciálních registrací .CZ domén

30. kvě 2012

Od 1. 6. 2012 dochází ke změně účtování požadavků do CZ-NICu. Od tohoto data se již nebudou uznávat tzv. multichecky (ověření více domén v jednom požadavku), ale bude docházet k účtování dle počtu domén v požadavku. Následkem toho se rapidně zvednou náklady na provoz speciálních registrací (podle posledních propočtů od CZ-NICu by naše náklady za měsíc květen vzrostly o 250.000 Kč bez DPH). Z tohoto důvodu dojde od 20. 6. 2012 ke zdražení speciálních registrací, a to takto:

Aukční typ z původních 200 Kč na 500 Kč.
Nabídkový typ z minimálních 1000 Kč na 2000 Kč.

Je nám líto, že jsme nuceni tento krok podniknout, avšak jde pouze o nutnou reakci na nesmyslné změny podmínek ze strany registru.

Aukce domén spuštěny !

19. kvě 2012

Po velmi dlouhé době jsme dokončili přípravy pro oficiální spuštění aukčního systému pro prodej domén.

Od dnešního dne si můžete sami zadat Vaše domény (CZ, gTLD, AT, PL a pár dalších ccTLD) do veřejné aukce. Vložení do aukce je podmíněné odsouhlasením vložení a pravidel na kontaktním emailu držitele domény.

Mezi další novinky v aukcích patří:

- podpora proxybidu - automatického příhozu
- menší úpravy v přehledech pro lepší orientaci
- zajištění nemožnosti přehodit sebe sama
- úprava pravidel pro hladší průběh a platbu aukcí

Těšíme se na Vaše domény v našich aukcích !

Změny v autorizaci .CZ domén

23. dub 2012

Dle pravidel registru .CZ domén je při změně držitele domény vyžadováno potvrzení nejen současného, ale i budoucího držitele. Systém jsme tedy náležitě upravili. Ostatní úpravy (admin kontakt, DNS servery, KEYSET) zůstávají beze změny.

Společnost GRANSY spravuje      domén . Statistika domén >>

© 2014 - 2024 Gransy s.r.o. |  www.subreg.cz | Společnost Gransy je akreditovaným registrátorem organizace ICANN . Všechna práva vyhrazena.           subacc