• CZK EUR USD
  • LOGIN Registrace

Spustili jsme Anycast DNS!


Po dlouhých letech příprav a vývoje přicházíme s novinkou, která pomůže Vašim návštěvníkům napříč celým světem zlepšit přístup na Vaše domény.

Sestavili jsme, odladili a neustále pracujeme na rozvoji naší AnycastDNS sítě, která nyní čítá více než 30 uzlů po všech kontinentech.

Síť Anycast je revoluční metoda směrování, kde je jedna IP adresa používána mnoha servery v různých lokalitách současně. Směrovače poté na základě směrovacích tabulek rozhodují, na které servery se připojit. Rychle tedy propojí uživatele s vybraným serverem a zkrátí tím jeho latenci. Nespornou výhodou je i fakt, že v případě nedostupnosti některého z uzlů jsou požadavky automaticky přesměrovány na jiný nejbližší uzel. Díky této vlastnosti je Anycast síť mnohem odolnější proti DDoS útokům než standardní síť Unicast.

Aktivaci AnycastDNS můžete provést jednoduše v nastavení DNS. Z hlediska správy jednotlivých DNS záznamů se pro Vás nic nezmění, pouze je nutné nastavit doméně nové anycastdns.cz nameservery.

Služba je určena pro domény s provozem do 1 milionu požadavků měsíčně a stojí 10,-/měs. bez DPH. Součastí služby je i detailní statistika provozu domén, kterou naleznete ve správě DNS pod záložkou "AnycastDNS Detail".

V nejbližší době oficiálně spustíme i samostatný partnerský portál pro provozovatele vlastních DNS serverů (co mohou být například webhostingové společnosti), kteří by chtěli využívat naší AnycastDNS síť pro vlastní DNS.

Více informací na AnyCast DNS

Společnost GRANSY spravuje      domén . Statistika domén >>

© 2014 - 2024 Gransy s.r.o. |  www.subreg.cz | Společnost Gransy je akreditovaným registrátorem organizace ICANN . Všechna práva vyhrazena.           subacc