• CZK EUR USD
  • LOGIN Registrace

Doménové info - červenec 2016

29. července 2016

Informace k doménám, změnám cen a další novinky z doménového světa.

 

Nové akreditace pro společnost Gransy

Během června a v červenci jsme rozšířili naše akreditace o nové Registry. Stali jsme se novým registrátorem společnosti Startingdot, která má v portfoliu 3 nové TLD - .SKI, .BIO a .ARCHI. A také jsme dokončili testy a napojení registrátora M+M Registry, který spravuje více jak 20 nových TLD, například. country, horse, vodka, beer, surf, casa, work, yoga, fashion, garden, fit, vip.

20. výročí domén .JE a .GG

Speciální promo cena k příležitosti 20. výročí domén .JE & .GG. Až do 26. srpna pouze 24.90 Ł/799 Kč. Standardně 59 Ł.

.ORG domény - zdražení ceny od 1. 8.

Public Interest Registry (PIR), správce domény .ORG od 1. srpna 2016 opět po roce zdražuje velkoobchodní cenu domény .ORG. Pro koncové zákazníky bude nová cena navýšena o cca 9 %.

HR domény - uvolnění 1 a 2 znakových domén k registraci

Správce domén .HR, CARNet oznamuje uvolnění krátkých doménových jmen. Jedná se celkem o 5000 ks jedno a dvouznakových domén. Registrace byla v zahájena 4. července.

Úpravy cen domén WIKI / REST / INK / BAR / DESIGN / LOVE

Vzhledem k výraznému nárůstu rozdílu kurzu GBP/USD jsme upravili v systému nákupní měnu některých domén od 26. 7. 2016. Ceny domén se tak vrátili na původní hodnoty z roku 2015.

Úpravy cen domén od dodavatele Centralnic

Aktualizovali jsme a upravili ceny domén od dodavatele Centralnic. Nové nastavení cen jsme volili tak, aby rozdíl byl nulový, případně došlo spíše ke zlevnění. Jedná se o domény br.com / cn.com / eu.com / uk.com / us.com / ru.com / sa.com / za.com / de.com / us.org / com.de / co.com.

 

Společnost GRANSY spravuje      domén . Statistika domén >>

© 2014 - 2024 Gransy s.r.o. |  www.subreg.cz | Společnost Gransy je akreditovaným registrátorem organizace ICANN . Všechna práva vyhrazena.           subacc